Jūros druska iš Japonijos Hokata regiono 1kg – Hakata No Shio

6,00 

Japanese Salt – Hakata no Shio – autentiška japoniška jūros druska

Hakata no Shio (博多の塩) – tai tradicinė japoniška jūros druska, gaminama Hakata regione, Fukuokos prefektūroje, pietinėje Japonijos dalyje. Ši druska vertinama dėl savo natūralios sudėties, švelnaus skonio ir subtilios tekstūros, kuri puikiai tinka tiek kasdieniam naudojimui virtuvėje, tiek subtiliems patiekalams gardinti.

Prieinamumas: Liko 5

Produkto kodas: 8024 Kategorijos: , ,

Kaip gaminama Hakata no Shio?

Hakata no Shio gaminama naudojant tradicinį natūralaus garinimo būdą, kai jūros vanduo garinamas naudojant šilumą ir laiką, nenaudojant jokių cheminių priedų ar greitintojų. Šis procesas leidžia išsaugoti druskoje natūralius mineralus, kurie ne tik pagerina skonį, bet ir suteikia daugiau gilumo bei „umami“ pojūtį įvairiuose patiekaluose.


Pagrindinės savybės:

  • 🧂 100 % natūrali jūros druska – be jokių priedų ar apdorojimo

  • 🇯🇵 Autentiškas produktas iš Japonijos – tradicinės gamybos šaknys

  • 👨‍🍳 Universali paskirtis – puikiai tinka virimui, kepimui, marinavimui ar baigiamajam patiekalų pagardinimui

  • 🪨 Turtinga mineralų – kalcio, magnio ir kitų mikroelementų šaltinis

  • 🌱 Tinka vegetarams ir veganams, be glitimo


Kur naudoti Hakata no Shio?

  • 🍚 Ant ryžių, tofu ar šviežių daržovių

  • 🐟 Su žuvies patiekalais, sashimi ar sushi

  • 🥩 Mėsos marinavimui ar pagardų gamybai

  • 🥗 Salotų padažuose ar kaip apibarstymas

  • 🍞 Kepiniuose – švelnus, švarus sūrumas

  • 🍱 Bento dėžutėse – kaip natūralus skonio stipriklis


Kodėl verta rinktis Hakata no Shio?

  • Tradicinis japoniškas produktas su aukštos kokybės reputacija

  • Išsiskiria ne tik skoniu, bet ir natūralia sudėtimi bei mineralais

  • Puikus pasirinkimas mėgstantiems autentišką, švarią gastronomiją

Svoris 1,2 kg
Išmatavimai 30 × 15 × 10 cm
Kiekis

1kg

Skonis

sūru

Pirkinių krepšelis