Kuo išskirtinės japoniškos garstyčios?
Skirtingai nuo vakarietiškų (geltonųjų) garstyčių, yokarashi garstyčios turi švaresnį, ryškesnį aštrumą, kuris juntamas nosyje, panašiai kaip krienų ar vasabi efektas. Tai stiprus, bet greitai praeinantis pojūtis, kuris neužgožia pagrindinio patiekalo skonio, o jį sustiprina ir atgaivina.
Pagrindinės savybės:
-
Intensyvus, greitas aštrumas – švarus, be rūgšties, idealus Azijos patiekalams
-
Pagaminta Japonijoje – garantuotas autentiškumas ir kokybė
-
Skysta pasta – paruošta naudoti
-
Tinka vegetarams (jei nenurodyta kitaip)
Kur naudoti House Fusha Yokarashi?
-
🐟 Sashimi, sushi – kaip alternatyva wasabi
-
🍢 Oden, tonkatsu, shabu-shabu – tradiciniai japoniški troškiniai ir mėsos patiekalai
-
🥟 Gyoza, nikuman – garuose virti arba kepti užkandžiai
-
🥬 Salotų padažams ar majonezo pagardinimui
-
🍱 Bento dėžutėse – kaip aštrus akcentas