Japoniškų garstyčių milteliai – House Fusha Yokarashi Mustard

15,00 

House Fusha Yokarashi Mustard – tai tradicinės japoniškos garstyčios, pasižyminčios intensyviu aštrumu ir unikaliu švariu, pikantišku skoniu, kurį vertina tiek profesionalūs virėjai, tiek Japonijos virtuvės entuziastai. Šios garstyčios yra plačiai naudojamos Japonijoje kaip prieskonis prie įvairių patiekalų, tokių kaip tonkatsu (kepta kiauliena), oden (japoniška troškinio sriuba), niku manju (garuose virti bandelės su mėsa) ir net sushi ar sashimi.

Prieinamumas: Liko 5

Produkto kodas: 4010 Kategorijos: , ,

Kuo išskirtinės japoniškos garstyčios?

Skirtingai nuo vakarietiškų (geltonųjų) garstyčių, yokarashi garstyčios turi švaresnį, ryškesnį aštrumą, kuris juntamas nosyje, panašiai kaip krienų ar vasabi efektas. Tai stiprus, bet greitai praeinantis pojūtis, kuris neužgožia pagrindinio patiekalo skonio, o jį sustiprina ir atgaivina.


Pagrindinės savybės:

  • Intensyvus, greitas aštrumas – švarus, be rūgšties, idealus Azijos patiekalams

  • Pagaminta Japonijoje – garantuotas autentiškumas ir kokybė

  • Skysta pasta – paruošta naudoti

  • Tinka vegetarams (jei nenurodyta kitaip)


Kur naudoti House Fusha Yokarashi?

  • 🐟 Sashimi, sushi – kaip alternatyva wasabi

  • 🍢 Oden, tonkatsu, shabu-shabu – tradiciniai japoniški troškiniai ir mėsos patiekalai

  • 🥟 Gyoza, nikuman – garuose virti arba kepti užkandžiai

  • 🥬 Salotų padažams ar majonezo pagardinimui

  • 🍱 Bento dėžutėse – kaip aštrus akcentas

Svoris 0,450 kg
Išmatavimai 15 × 9 × 9 cm
Kiekis

300g

Skonis

aštru

Pirkinių krepšelis