Universalioji čili pasta yra esminis ingredientas daugybėje tailandietiškų receptų. Naudokite ją kaip pagrindą kuriant viliojančius karį, stir-fry arba marinatus. Intensyvus čili aštrumas kartu su sojos aliejaus švelnumu sukuria harmoningą mišinį, kuris pagerina jūsų mėgstamų patiekalų skonius. Nesvarbu, ar norite pagardinti paprastą makaronų sriubą, ar paversti paprastą ryžių patiekalą, ši čili pasta pakels jūsų kulinarines kūrybas į naujas aukštumas.
Padažas, kuris pradėjo viską Pantai. Atraskite ryškią ir aštrią Tailando virtuvės esmę su mūsų garsiuoju čili pasta sojos aliejuje. Pagaminta iš aukštos kokybės tailandietiškų čili pipirų ir praturtinta sodriais aliejais bei umami skoniu, ši prieskonių pasta prideda esminį skonio profilį tokiems patiekalams kaip Tom Yum sriuba. Sprogstanti ryškiais skoniais, ji įkūnija puikų aštrumo ir sūrumo pusiausvyrą.