Sičuano pipirai 12g – Japanese Citrus Sansho Pepper

9,00 

S&B Japanese Citrus Sansho Pepper – tai autentiškas japoniškas prieskonis, pagamintas iš sansho (jap. 山椒 – japoninių pipirų) – aromatingų, citrusinį kvapą ir švelnų dilgčiojimą liežuvyje sukeliančių uogų. Šis prieskonis išsiskiria unikalia citrusų ir pipirų dermė – tai ne tik aštrumas, bet ir gaivumas, kuris suteikia patiekalams gyvybingumo ir umami gylio.

Prieinamumas: Liko 5

Produkto kodas: 4012 Kategorijos: , ,

 

Kas yra Sansho?

Sansho – tai japoninės Zanthoxylum augalo (artimo Sichuan pipirams) uogos, kurios po džiovinimo ir malimo įgauna citrusinį aromatą, švelnų dilgčiojimo efektą ir lengvą nutirpimą ant liežuvio. Tai vienas iš seniausių ir labiausiai vertinamų prieskonių Japonijos virtuvėje.


Pagrindinės savybės:

  • 🍋 Citrusinis aromatas – primena yuzu ar citrinos žievelę

  • 🌶️ Lengvas tirpimas ir gaivus aštrumas – unikali pojūčių patirtis

  • 🌱 100 % natūralus prieskonis – be sintetinių priedų

  • 🇯🇵 Pagaminta Japonijoje – garantuotas autentiškumas


Kur naudoti Japanese Sansho Pepper?

  • 🍖 Ant grilintos ar keptos mėsos (jautiena, vištiena, kiauliena)

  • 🐟 Su žuvimi, ypač ant keptos ar sashimi tipo patiekalų

  • 🍜 Barstykite ant ramen, soba ar udon sriubų

  • 🍚 Pagardinkite ryžius, tofu ar daržovių troškinius

  • 🥢 Puikus priedas prie tempura, gyoza ar yakitori


Kodėl verta išbandyti šį prieskonį?

  • Praturtina patiekalus sudėtingu, bet subtiliu skoniu

  • Suteikia autentišką japonų virtuvės akcentą

  • Puikiai tinka tiek tradiciniams, tiek moderniems Azijos įkvėptiems patiekalams

  • Turi ne tik skoninių, bet ir virškinimą skatinančių savybių

Svoris 0,05 kg
Išmatavimai 9 × 5 × 2 cm
Kiekis

12g

Skonis

umami

Pirkinių krepšelis