Aštrus Japoniškų prieskonių mišinys 15g – Shichimi Togarashi

5,00 

S&B Shichimi Togarashi – tai vienas žinomiausių ir mėgstamiausių japoniškų aštrių prieskonių mišinių, kurio pavadinimas pažodžiui reiškia „septynių skonių pipirai“. Šis klasikinis prieskonių derinys gimė Edo laikotarpiu ir iki šiol plačiai naudojamas visoje Japonijoje – nuo ramen ir udon sriubų iki keptų patiekalų, ryžių, tempuros ar net užkandžių.

Prieinamumas: Liko 5

Produkto kodas: 4004A Kategorijos: , ,

Sudėtis ir skonis

S&B Shichimi Togarashi siūlo tobulai subalansuotą aštrumo, gaivumo ir aromato mišinį. Įprasta sudėtis:

  • Cayenne pipirai – pagrindinė aštrumo nata

  • Skrudinti sezamo sėklos – rieškinis aromatas

  • Džiovinti citrusinių vaisių žievelės (dažniausiai yuzu ar apelsinų) – suteikia gaivų poskonį

  • Imbieras – šildantis ir šiek tiek saldus

  • Nori (džiovintos jūros dumbliai) – subtilus umami

  • Sancho (japoniški pipirai) – švelnus nutirpimo efektas ant liežuvio

  • Kanapių sėklos ar aguonos – papildoma tekstūra


Kur naudoti Shichimi Togarashi?

  • 🥢 Ramen, udon ar soba sriubose – barstykite tiesiai ant viršaus

  • 🍚 Ant ryžių, donburi ar keptų daržovių

  • 🍤 Tempurai, gruzdintai vištienai ar tofu patiekalams

  • 🍣 Su sushi, sashimi ar net sumaišius su majonezu – japoniškas aštresnis padažas

  • 🍟 Ant bulvyčių, keptų riešutų ar net kukurūzų spragėsių – unikalus užkandžių prieskonis


Kodėl verta išbandyti S&B Shichimi Togarashi?

  • 🏆 S&B – vienas populiariausių Japonijos prieskonių gamintojų

  • 🌱 Natūralūs ingredientai, be dirbtinių skonio stipriklių

  • 🌍 Universalus pritaikymas – nuo japoniškų iki vakarietiškų patiekalų

  • 📦 Patogi pakuotė – lengva barstyti ir dozuoti

Svoris 0,05 kg
Išmatavimai 9 × 5 × 2 cm
Kiekis

15g

Skonis

aštru, rugštu

Pirkinių krepšelis