Sudėtis ir skonis
S&B Shichimi Togarashi siūlo tobulai subalansuotą aštrumo, gaivumo ir aromato mišinį. Įprasta sudėtis:
-
Cayenne pipirai – pagrindinė aštrumo nata
-
Skrudinti sezamo sėklos – rieškinis aromatas
-
Džiovinti citrusinių vaisių žievelės (dažniausiai yuzu ar apelsinų) – suteikia gaivų poskonį
-
Imbieras – šildantis ir šiek tiek saldus
-
Nori (džiovintos jūros dumbliai) – subtilus umami
-
Sancho (japoniški pipirai) – švelnus nutirpimo efektas ant liežuvio
-
Kanapių sėklos ar aguonos – papildoma tekstūra
Kur naudoti Shichimi Togarashi?
-
🥢 Ramen, udon ar soba sriubose – barstykite tiesiai ant viršaus
-
🍚 Ant ryžių, donburi ar keptų daržovių
-
🍤 Tempurai, gruzdintai vištienai ar tofu patiekalams
-
🍣 Su sushi, sashimi ar net sumaišius su majonezu – japoniškas aštresnis padažas
-
🍟 Ant bulvyčių, keptų riešutų ar net kukurūzų spragėsių – unikalus užkandžių prieskonis
Kodėl verta išbandyti S&B Shichimi Togarashi?
-
🏆 S&B – vienas populiariausių Japonijos prieskonių gamintojų
-
🌱 Natūralūs ingredientai, be dirbtinių skonio stipriklių
-
🌍 Universalus pritaikymas – nuo japoniškų iki vakarietiškų patiekalų
-
📦 Patogi pakuotė – lengva barstyti ir dozuoti