Kas yra Okonomiyaki ir Takoyaki?
-
Okonomiyaki – tai „kaip patinka“ reiškiantis japoniškas blynas, dažniausiai gaminamas iš kopūstų, miltų, kiaušinio ir pasirinktinų ingredientų (kiaulienos, jūros gėrybių, sūrio ir pan.), keptas ant keptuvės arba grilio.
-
Takoyaki – tai mažučiai apvalūs blynai su aštuonkoju viduje, kepti specialioje formelėje. Jie dažnai patiekiami su takoyaki padažu, majonezu, katsuobushi (džiovintomis tuno drožlėmis) ir jūros dumbliais.
Pagrindinės savybės:
-
Ideali tekstūra ir skonis:
Miltai praturtinti dashi (žuvies sultiniu) ir kitais prieskoniais, suteikiančiais tradicinį japonišką skonį be papildomo vargo. -
Dvigubos paskirties:
Tinka tiek okonomiyaki, tiek takoyaki gamybai – patogus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta eksperimentuoti su įvairiais japoniškais receptais. -
Autentiška kokybė iš Japonijos:
Otafuku – tai vienas žinomiausių japoniškų prekių ženklų, garsėjantis savo originaliais padažais ir ingredientais, naudojamais visoje Japonijoje. -
Paprasta naudoti:
Tiesiog pridėkite kiaušinius, vandens ir norimus ingredientus – jokių sudėtingų proporcijų ar papildomų prieskonių!
Kodėl verta rinktis Otafuku miltus?
-
Greita ir lengva paruošti autentiškus patiekalus namuose
-
Suteikia tradicinį japonišką skonį be ilgo pasiruošimo
-
Puikiai tinka vakarėliams, japoniškoms teminėms vakarienėms ar šeimos vakarui
-
Tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems japoniškos virtuvės mėgėjams