Shoda-Tradicinis sojos padažas 150ml

4,50 

Shoda Shoyu, įkurta dar 19 a. pabaigoje Japonijoje, yra viena iš nedaugelio tradicinių shoyu gamintojų, vis dar laikanti senąją fermentacijos filosofiją. Jų klasikinis sojų padažas gaminamas natūraliai brandinant, be skubos ir be kompromisų – kiekvienas lašas – tai istorijos, kokybės ir skonio junginys.

Prieinamumas: Liko 5

Produkto kodas: 3306 Kategorijos: , , ,

🍶 Shoda – Tradicinis Japoniškas Sojų Padažas (150 ml)

Pagrindinės savybės:

🫘 Autentiškas shoyu, fermentuotas iš sojų pupelių, kviečių, druskos ir natūralaus starterio
🍜 Subalansuotas skonis: švelnus sūrumas, gilus umami ir šiek tiek saldumo – tikra japoniška klasika
🥢 Tinka kasdieniam naudojimui – nuo sushi ir makaronų iki troškinių, wok ir padažų
🇯🇵 Pagaminta Japonijoje – „Shoda Shoyu“ – nuo 1873 m. gamina aukštos kokybės tradicinius sojų padažus
🌿 Be konservantų, be dirbtinių dažiklių, be skonio stipriklių – tik natūrali fermentacija


🧑‍🍳 Naudojimas:

  1. Sushi ir sashimi: klasikinis pasirinkimas – švelnus, bet giliai aromatingas

  2. Makaronų ir ryžių patiekalams: praturtina skonių balansą be perdėto sūrumo

  3. Sriuboms ir sultiniams: puikiai tinka ramen, udon ar net europietiškiems troškiniams

  4. Wok ir stir-fry: suteikia gylio daržovių ar mėsos kepiniams

  5. Padažų bazė: maišykite su sezamų aliejumi, ryžių actu ar imbieru – universalus padažas

    ✅ Kodėl verta rinktis šį produktą?

    🔸 Autentiškas japoniškas fermentuotas skonis
    🔸 Mažas buteliukas (150 ml) – idealus išbandyti arba pasiimti į kelionę
    🔸 Be priedų – tik natūrali sudėtis ir brandinimas
    🔸 Universaliai pritaikomas – nuo sushi iki sriubų ir glazūrų
    🔸 Shoda kokybė – patikimas gamintojas su ilgomis tradicijomis
    🔸 Puikus kainos ir kokybės santykis mažame, praktiškame formate

Svoris 0,150 kg
Išmatavimai 10 × 5 × 5 cm
Kiekis

150ml

Skonis

Sūru,umami

Pirkinių krepšelis

Nemokamas pristatymas paštomatu*

Pirk už 30Eur ir daugiau. Siuntimas paštomatu nieko nekainuos!